MKB Verzekeringen

Als MKB-ondernemer hebt u bij uw bedrijfsuitoefening te maken met verschillende risico's. Denkt u hierbij aan risico's van aansprakelijkheid, verlies of beschadiging van uw bezittingen of ziekte van uzelf of van een medewerker. Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw risico's en adviseren u bij het afdekken van deze risico's. En dragen oplossingen aan in de vorm van preventie en verzekeringsoplossingen die afgestemd zijn op uw bedrijfssituatie, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken. Schilder Zeker Plan werkt als onafhankelijk advieskantoor samen met alle gerenommeerde verzekeraars en kan u daardoor altijd het meest optimale aanbod doen.

ZZP Verzekeringen

Bent u ZZP-ondernemer? Dan bieden wij u een pakket met verzekeringsoplossingen die passen bij de risico's van u als ondernemer zonder personeel. Met goede voorwaarden en scherpe premies. Voor u geldt als geen ander dat u erop moet kunnen vertrouwen dat uw risico's goed zijn afgedekt en dat u hier geen omkijken naar hebt. En dat u optimaal wordt ondersteund als u schade hebt. Of het nu gaat om een autoschade, een niet betalende klant of uw eigen arbeidsongeschiktheid. In Schilder Zeker Plan vindt u de partner die u hierin volledig ondersteund.

Contact

Benieuwd wat Schilder Zeker Plan voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 48 90 488 of vul het contactformulier in. Contact