SafetyLift Werkmaterieel Verzekering

SafetyLift Nederland streeft ernaar het beste van het beste aan haar klanten te kunnen bieden. Voor SafetyLift gaat dit verder dan het leveren en onderhouden van uw hoogwerker, minidumper of rupsheftruck. SafetyLift vindt het ook belangrijk dat haar klanten hun kostbare aanschaf tegen de beste voorwaarden en scherpe premies kunnen verzekeren. Hiervoor zijn SafetyLift en Schilder Zeker Plan een samenwerking aangegaan in de vorm van de SafetyLift Werkmaterieelverzekering.

Door SafetyLift en Schilder Zeker Plan wordt de SafetyLift WerkmaterieelVerzekering aangeboden. Het betreft hier een zeer complete dekking met ruimere voorwaarden en lagere premies dan gebruikelijk. Hieronder treft u de belangrijkste kenmerken van de SafetyLift Werkmaterieelverzekering aan.

Dekking en voordelen SafetyLift WerkmaterieelVerzekering

  • Uitgebreide aansprakelijkheids (WA) en cascodekking van uw werkmaterieel. Onder de dekking valt onder andere: schade veroorzaakt aan zaken of personen, brand, diefstal, joyriding, beschadiging, omvallen, aanrijding, botsing.
  • Schade aan eigen zaken is tot een maximum van € 125.000,- meeverzekerd.
  • Eigen gebrek van het werkmaterieel is tot een ouderdom van 8 jaar meeverzekerd. Onder eigen gebrek worden o.a. fabricage-, materiaal- en constructiefouten verstaan. Deze dekking geldt ook voor gebruikte machines met een zogenaamde revisieverklaring.
  • Na het aanbrengen van een door verzekeraars erkend beveiligingssysteem geldt een premiekorting van ruim 18%. En is er bij diefstal geen sprake van een eigen risico. Een erkend beveiligingssyseem kan door SafetyLift worden gemonteerd.
  • Bij een totaal verlies ("Total loss") wordt indien het verzekerd object ten tijde van de gebeurtenis niet ouder is dan 60 maanden (5 jaar) de nieuwwaarde vergoedt, tot maximaal het op de polis vermelde cascobedrag.
  • Het dekkingsgebied is de Benelux en Duitsland plus 250 km buiten de grenzen van deze landen.
  • Kosten van vervangend werkmaterieel wordt gedurende maximaal 14 dagen vergoed.
  • En tenslotte: een zeer scherpe premie.

Diefstalrisico

De meeste verzekeraars hanteren ten aanzien van het diefstalrisico de zogenaamde nachtclausule als er geen erkend W3 beveiligingssysteem is aangebracht. Dit houdt in dat na werktijd er in de avonden en nachten geen dekking is bij diefstal, vermissing en verduistering. Speciaal voor hoogwerkers dekt de SafetyLift WerkmaterieelVerzekering het risico van diefstal, vermissing en verduistering in de avonden en nachten op werkdagen ook zonder erkend beveiligingssysteem als aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Wilt u hierover meer weten, neemt u dan contact op met Schilder Zeker Plan.

Is er wel een erkend beveiligingssysteem aangebracht, dan vervalt de nachtclausule zonder verdere voorwaarden, geldt er een premiekorting van ruim 18% en vervalt het eigen risico bij diefstal, vermissing en verduistering. SafetyLift kan u informeren over het aanbrengen van een erkend beveiligingssysteem.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de SafetyLift WerkmaterieelVerzekering of wilt u een premieopgave ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.
Wilt u meer informatie over het werkmaterieel dat SafetyLift levert, kijkt u dan op www.safetylift.nl of neem contact op met SafetyLift via telefoonnummer 0172-499297.

P.s.
In combinatie met door SafetyLift verzorgde IPAF-hoogwerkercursussen ontvangt u tevens korting op de SafetyLift WerkmaterieelVerzekering. Neemt u voor meer informatie over deze korting contact op met SafetyLift of Schilder Zeker Plan.

Aanvraag offerte SafetyLift WerkmaterieelVerzekering

Vul onderstaande gegevens is

ja/ nee
ja/ nee


* verplicht in te vullen veld.

Contact

Benieuwd wat Schilder Zeker Plan voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 48 90 488 of vul het contactformulier in. Contact

Onze verzekeringen