SafetyLift Werkmaterieel Verzekering

SafetyLift Nederland streeft ernaar het beste van het beste aan haar klanten te kunnen bieden. Voor SafetyLift gaat dit verder dan het leveren en onderhouden van uw hoogwerker, minidumper of rupsheftruck. SafetyLift vindt het ook belangrijk dat haar klanten hun kostbare aanschaf tegen de beste voorwaarden en scherpe premies kunnen verzekeren. Hiervoor zijn SafetyLift en Schilder Zeker Plan een samenwerking aangegaan in de vorm van de SafetyLift Werkmaterieelverzekering.

Door SafetyLift en Schilder Zeker Plan wordt de SafetyLift WerkmaterieelVerzekering aangeboden. Het betreft hier een zeer complete dekking met ruimere voorwaarden en lagere premies dan gebruikelijk. Hieronder treft u de belangrijkste kenmerken van de SafetyLift Werkmaterieelverzekering aan.

Dekking en voordelen SafetyLift WerkmaterieelVerzekering

  • Uitgebreide aansprakelijkheids (WA) en cascodekking van uw werkmaterieel. Onder de dekking valt onder andere: schade veroorzaakt aan zaken of personen, brand, diefstal, joyriding, beschadiging, omvallen, aanrijding, botsing.
  • Schade aan eigen zaken is tot een maximum van € 125.000,- meeverzekerd.
  • Eigen gebrek van het werkmaterieel is tot een ouderdom van 7 jaar meeverzekerd. Onder eigen gebrek worden o.a. fabricage-, materiaal- en constructiefouten verstaan. Deze dekking geldt ook voor gebruikte machines met een zogenaamde revisieverklaring.
  • Na het aanbrengen van een door verzekeraars erkend beveiligingssysteem geldt een premiekorting. En is er bij diefstal geen sprake van een verhoogd eigen risico. Een erkend beveiligingssyseem kan door SafetyLift worden gemonteerd.
  • En tenslotte: een zeer scherpe premie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de SafetyLift WerkmaterieelVerzekering of wilt u een premieopgave ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.
Wilt u meer informatie over het werkmaterieel dat SafetyLift levert, kijkt u dan op www.safetylift.nl of neem contact op met SafetyLift via telefoonnummer 0172-499297.

Aanvraag offerte SafetyLift WerkmaterieelVerzekering

Vul onderstaande gegevens is

ja/ nee
ja/ nee


* verplicht in te vullen veld.

Contact

Benieuwd wat Schilder Zeker Plan voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 48 90 488 of vul het contactformulier in. Contact

Onze verzekeringen