Schilder Zeker Plan start samenwerking met De Betere Schilder

Schilder Zeker Plan een samenwerking gestart met De Betere Schilder, kwaliteitsorganisatie in de schilder- en onderhoudsbranche.

Via Schilder Zeker Plan kunnen de leden van De Betere Schilder gebruik maken van een zeer voordelige collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Daarnaast krijgen de leden toegang tot de voordelige en specifiek op de schilder- en onderhoudsbedrijfstak afgestemde verzekeringsoplossingen van Schilder Zeker Plan.

'In de gesprekken die hebben geleid tot de samenwerking, bleek er al snel een klik te zijn tussen De Betere Schilder en Schilder Zeker Plan. Beide organisaties vullen elkaar vanuit hun eigen adviesrol goed aan, waarbij voor beiden passende ondersteuning voor de schilder als ondernemer centraal staat' aldus Peter van Zunderen van Schilder Zeker Plan.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder biedt haar leden een compleet dienstenpakket om professioneel, klantgericht en sterk te ondernemen.
Meer informatie leest u op www.betereschilder.nl

Wilt u meer weten over de voordelen van de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Betere Schilder, dan kunt u contact opnemen met Schilder Zeker Plan op telefoonnummer 085-4890488.

Contact

Benieuwd wat Schilder Zeker Plan voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 48 90 488 of vul het contactformulier in. Contact

Onze verzekeringen