Ziekteverzuim

Schilder Zeker Plan heeft ruime ervaring in het gezond houden van uw werknemers en het verminderen van de financiële schade bij arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. Wij kennen de veiligheids- en gezondheidsrisico's en de loonkosten/ loondoorbetaling bij ziekte waarmee u te maken krijgt. Voor uw ziekteverzuimverzekering, uw arbodienstverlening en advisering en preventie ten aanzien van veilig en gezond werken kunt u onze expertise inroepen.

Ziekteverzuimverzekering voor schildersbranche

Voor de schilders- en onderhoudsbranche heeft Schilder Zeker Plan zelf een product ontwikkeld dat volledig is afgestemd op de loondoorbetaling, loonkosten en CAO-regelingen binnen de deze branche. Met scherpere premies en ruimere voorwaarden.
Schilder Zeker Plan werkt samen met nagenoeg alle belangrijke verzekeraars op dit gebied en kan dus vergelijkingen maken die voor u resulteren in het beste aanbod.

Contact

Benieuwd wat Schilder Zeker Plan voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 48 90 488 of vul het contactformulier in. Contact

Onze verzekeringen