Verzekerd van continuïteit

Schilder Zeker Plan is specifiek gericht op de wensen en behoeften van ondernemers in het MKB en ZZP-ondernemers. Met als specialisme advisering en productontwikkeling voor de schilders-, afwerkings-, glaszet en afbouwbranche. In toenemende mate weten ook ondernemers uit andere bedrijfstakken onze advies en producten te waarderen. Wij weten waar we het over hebben als het over uw risico's gaat. En bieden u met onze oplossingen het beste van het beste. Een uitstekend pakket op het gebied van Bedrijfs-, Personeels- en Ondernemersverzekeringen, afgestemd op uw risico's.

Wij staan met maatwerk oplossingen naast u

Schilder Zeker Plan is al meer dan 15 jaar actief voor MKB- en ZZP-ondernemers. We werken naar volle tevredenheid voor onze klanten die het waarderen dat ze al jarenlang met hetzelfde vertrouwde team medewerkers van doen hebben. Ze weten dat we zaken snel en effectief oplossen en dat we een prima prijs/kwaliteitsverhouding hanteren.

Wij zijn specialist binnen de schilders-, onderhouds- en afbouwsector. Naar ons idee wordt er te weinig aanvullend maatwerk voor juist deze branche geboden. Grotere en middelgrote ondernemingen hebben andere behoeften dan de vele kleinschalige bedrijven in onze branche.
(Middel)grote ondernemingen hebben vaak specialisten in dienst of in haar directie die ten aanzien van continuïteit- en verzekeringsvraagstukken een sparringpartner zoeken die hen goed kan adviseren.
Kleinere ondernemingen hebben daarentegen veelal baat bij een diepere ondersteuning en advies en willen in vertrouwen alles over kunnen laten aan hun adviseur.
Veel andere aanbieders van verzekeringspakketten gaan aan deze verschillen voorbij. En bieden voor alle bedrijven standaardoplossingen. Daar zit voor ons de uitdaging, om echt naast de ondernemers te gaan staan en vanuit specifieke behoeften samen verder te kijken dan enkel het verzekeringspakket. Met als basis kennis van de schilders- en onderhoudssector.


Ons team

Peter van Zunderen

Directie & advies
T. 085-4890488
M. 06-26969958

maandag t/m vrijdag

Rob van de Wetering

Schadespecialist & advies
T. 085-4890488
M. 06-40414533

maandag t/m vrijdag

Annemieke Vooijs

Commerciële binnendienst & advies
T. 085-4890488
M. 06-20797491

maandag-, donderdag-, vrijdagochtend en dinsdag

Inge Grootewal

Debiteuren en financiële administratie
T. 085-4890488

Margreet van Os

Ondersteuning bedrijfsvoering
T. 085-4890488